hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új infókommunikációs vezető a KPMG-nél

Sere Péter a konkurens PwC-től érkezett, ahol az telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoport igazgatói posztját töltötte be.

hirdetés

Sere Péter elsődleges feladata a könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégnél a telekom, média és digitalizáció területek fejlesztésének koordinálása, iparági szolgáltatási portfóliók ügyféligényekre szabott fejlesztése, valamint az ügyfeleknek nyújtott üzleti tanácsadás szakmai irányítása lesz - olvasható a közleményben.

Sere Péter

Az egyéb iparágak szolgáltatásfejlesztésben elért sikereinkre alapozva szeretnénk fejleszteni portfóliónkat a telekommunikációs területen is, hiszen az 5G korszak komoly lehetőségeket és kihívásokat is tartogat a piac minden szereplője számára” - mondta el Sere Péter, a KPMG új infokommunikációért felelős igazgatója. 

A szakember az előző tíz évben a PwC telekommunikációs, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó tanácsadási csoportjában dolgozott – előbb szenior menedzserként, majd az utóbbi négy évben a csoport igazgatójaként. Tanácsadói pályafutása előtt főosztályvezetőként dolgozott a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium infokommunikációs és e-gazdasági részlegén, valamint az Informatikai és Hírközlési Minisztérium piacelemzési főosztályán. Pályája kezdetén az Invitelnél és az RTL Klubnál szerzett szakmai tapasztalatokat. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a párizsi Institut d'Etudes Politiques-en végezte. 

A KPMG-nél korábban az infokommunikációért Winkler Zsolt volt a felelős, ő október óta a MOL Open Innovation Hub vezetője, 

 

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Ez persze semmi, ha azt nézzük, hogy a magyar focibajnokság jogaiért évi 3,8 milliárdot fizetnek.

30 ezer reklámfilm ment naponta a tévében, ami több, mint az egy évvel korábbi szám.

A PRO.PR Awardson összesen 23 európai pr-szakembert díjaztak. 

A szaklap eddig maga árulta a felületeit.

A European Festival Awardson az év line-upja díját kapta a magyar fesztivál.

hirdetés

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

2017 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2017-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2018. február 7.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 1-jén a médiafogyasztási és használati szokások változásáról.

Toborzásaink kiegészítése LinkedIn kampányokkal. Mire jó, hogyan használható, kinek érdemes, kinek nem? Március 6., 08:30

Gyakorlati Facebook útmutató: Recrutiment branding a gyakorlatban, eszközök és lépések több és releváns jelentkezőért. Március 6., 13:00

Kétnapos konferenciákon az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáira és kérdésekre keressük a választ. 

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 09.

hirdetés
hirdetés