hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új HR-vezető a Microsoftnál

Szentpétery Boglárka vezeti júliustól a Microsoft Magyarország HR osztályát. Elődje a Telekomhoz ment.

hirdetés

A Microsoft Magyarország HR tevékenységének vezetése mellett Szentpétery Boglárka tagja lesz a hazai leányvállalat menedzsmentjének, illetve a kelet-közép-európai HR vezetőtestületnek is.

Szentpétery Boglárka KornFerry globális tanácsadó cégnél kezdte 2004-ben. 2006 óta dolgozott a Procter&Gamble-nél, ahol közép- és dél-európai toborzási és kiválasztási vezetőként kezdte, majd a regionális tehetségfejlesztésért és -menedzsmentért felelt. Ezt követően Csehország és Szlovákia, majd Horvátország és Szlovénia HR vezetői, illetve a közép európai régió értékesítési osztályának HR támogatói pozícióját töltötte be. Az utóbbi években a társaság magyarországi és horvátországi HR vezetőjeként dolgozott. Július 5-től vezeti a Microsoft Magyarország HR-jét.

Szentpétery Boglárka

Szentpétery Boglárka a pozícióban Friedl Zsuzsannát váltja, aki a Magyar Telekom HR vezérigazgató-helyettese lett, azt itt írtuk meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés