hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új gyártója lesz a Jóban-Rosszban sorozatnak

Az indulás óta, kilenc éve a Show and Game gyártja a második, legrégebbi magyar napi sorozatot. Az első öt évben a TV2-vel együtt készítették, négy éve viszont csak a Show and Game a gyártó. A SorozatWiki információi szerint most az IKO veszi át ezt a feladatot.

hirdetés

2015 őszéig a Paprika Latino mellett a Show and Game volt a TV2 csatornacsalád egyik legnagyobb gyártója. Ez megváltozott azzal, hogy Andy Vajna megvette a TV2 Csoportot, mert azóta szinte minden műsort az RTL Klub korábbi fő beszállítója, az IKO gyárt - foglalja össze a helyzetet a SorozatWiki. A Jóban Rosszban hosszútávú szerződése van a Show and Game-nek, amely a tévésorozatokkal foglalkozó oldal tudomása szerint nemsokára lejár, és a gyártási feladatot majd az IKO viszi tovább. 

A TV2 Csoport a hírt megerősítette a SorozatWikinek. Az oldal felhívja a figyelmét még arra az "érdekes egybeesésre, hogy Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató májusban a Media Hungary-n jelentette be, hogy ősztől dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban a SuperTV2-n". 

Dob egyet még a történeten, hogy júniusban jelentették be, hogy a Vajna társtulajdonossá vált az IKO Csoportban is.

A nyitókép forrása: Super TV2

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés