hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új főszerkesztő a Piac és Profit Online élén

Új főszerkesztőt nevezett ki a Piac & Profit Online üzleti magazin élére a Piac és Profit Kiadó. Kiszler Ferenc június 1-től vette át az online gazdasági magazin vezetését Tímár Gigitől.

hirdetés

Kiszler Ferenc korábban az Origónál dolgozott szerkesztőként, de volt a Vasárnapi Blikk és a Képes Újság felelős szerkesztője, illetve az egykori Mai Nap lapszerkesztője is. Az újságíró, szerkesztő közgazdasági és bölcsész diplomával rendelkezik.

Az új főszerkesztő feladata lesz a gyakorlati üzleti tartalmú, kis- és középvállalatok döntéshozóinak szóló magazin személyessé tétele, egyéni karakterének erősítése, a hasznos tartalmak ötvözése a makrogazdaság aktuális információival.

Ugyanakkor a kiadó számít rá abban is, hogy segít kialakítani a Piac & Profit print és online magazin integrált szerkesztőségét, melynek eredményeképpen mind stílusában mind tartalmában a két magazin egymást erősítő egységet alkot - olvasható a kiadó által küldött közleményben.

Tímár Gigi 10 éven át volt a Piac & Profit print és online újságírója, majd az online főszerkesztője. A kiadó továbbra is számít újságírói munkájára - fogalmaz a kiadó közleménye.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés