hirdetés
hirdetés
hirdetés

Főszerkesztőváltás a Medipressnél

Az orvosi, egészségtudományi és életmódhírekre szakosodott cégnél csaknem kilenc év után új főszerkesztőt neveztek ki.

hirdetés

Az orvosi, egészségtudományi és életmódhírekre szakosodott cégnél csaknem kilenc év után új főszerkesztőt neveztek ki, aki az előfizetői igények teljes körű kiszolgálásának érdekében máris gondoskodott a felhasználói felület korszerűsítéséről, illetve a szolgáltatások körének bővítéséről.

Az új főszerkesztő, Sándor Alexandra Valéria a Szabolcs Online-nál kezdte pályafutását, menedzserként folytatta a KamaszPanasznál, főszerkesztői tapasztalatot pedig a Bien.hu-nál szerzett. Négy éve foglalkozik orvosi és egészségügyi témákkal, a Medipress csapatához pedig két és fél esztendeje csatlakozott szerkesztő-fordítóként.

Sándor Alexandra Valéria (Forrás: Medipress)

A vezetői feladatkört eddig Dr. Terebessy András kutató orvos, a Semmelweis Egyetem oktatója látta el, aki a szakmai lektorálásért továbbra is felel.

A Medipress.hu 2006-ban indult. Ügyfelei – akik között például a HáziPatika.com, a WEBBeteg, a VideoKlinika.hu, a LifeNetwork, a HVG.hu és a Patika Tükör magazin is felsorakozott – azóta csaknem harmincezer anyagot kaptak saját felhasználásra.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A remélhetőleg hamarosan mozikba is érkező Corpus Christi teaser plakátját a közönség választhatja ki.

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés