hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új értékesítési igazgatója van a CEMP Sales House-nak

Kovács Péter András 2013 óta dolgozik a CEMP-nél.

hirdetés

A CEMP Sales House blogján közölte, hogy új értékesítési igazgatója van Kovács Péter András személyében. Korábban ezt a pozíciót Ziegler Gábor töltötte be, ami megüresedett, amikor kinevezték ügyvezetőnek (Ziegler három héttel ezelőtt Oltyán József kormányközeli vállalkozóval közösen megvette a CEMP SH-t). 2017 áprilisában Kiss Pétert nevezték ki erre a posztra, de ő három hónap múlva távozott a sales house-tól, azóta betöltetlen volt ez a pozíció. 

UPDATE: A CEMP jelezte, hogy az értékesítési igazgatói posztot Kiss Péter érkezésével hozták létre. Ziegler Gábor korábban kereskedelmi igazgatója volt a CEMP-nek.

Kovács Péter tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán végezte, Kommunikáció- és médiatudomány szakon. 2013 áprilisa óta része a CEMP csapatának: az első években direkt értékesítőként, majd ügynökségi kapcsolattartóként dolgozott, az IT-, energia-, pénzügyi, építőipari, és gépjárműszektor hirdetői tartoztak hozzá. 2016 decemberében értékesítési vezetővé lépett elő, a direkt értékesítésért felelt és a top ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozott - áll a cikkben.

A szakember munkáját ketten segítik: György Éva, aki értékesítési vezetővé lépett elő, valamint Sárkány Kálmán.

„A CEMP-nél mindig 3-4 évvel előre vizionálunk, ezt jól megtanultam a cég ügyvezetőjétől Ziegler Gábortól az évek során és az új pozícióban is ezt az alapelvet szem előtt tartva igyekszem majd előremozdítani az értékesítést. Rengeteg fejlesztés várható a közeljövőben, amikkel még nagyobb szeletet vághatunk ki a tortából." - mondta kinevezése kapcsán Kovács Péter.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés