hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új elnöke van az Ecommerce Hungarynek

Nagy Sándor az, a G-Roby vezetője.

hirdetés

Az Ecommerce Hungary (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) november 30-án tartotta tisztújító taggyűlését, amelynek eredményeként Nagy Sándor lett a szövetség új elnöke. Elnökségi tagságra, alelnöki és elnöki pozícióra jelöltek embereket, összesen 44-et, ezek listája itt tekinthető meg. A új elnök, Nagy Sándor a G-Roby ügyvezető igazgatója.

A többi beválasztott alelnök és elnökségi tag neve erre olvasható. A lenti fotón láthatók is, balra Nagy Sándor.

Fotó: Kurucz Árpád

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

A Bírósági Iránytű a bíróságok munkáját mutatja be közérthetően.

Újabb csavar a fiatalok médiatargetálásában: Dukai Regina, Rubint Rella és Varga Viktor főszerkesztik a Noizz.hu oldalt.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés