hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új elnök a DMSZ élén

Új elnököt és elnökségi tagot is választott a Direkt Marketing Szövetség. A szövetség élén a március 8-i közgyűlés óta Vámos-Hegyi Attila áll.

hirdetés

Új elnököt és elnökségi tagot is választott március 8-i közgyűlésén a Direkt Marketing Szövetség (DMSZ). A szövetség elnöke Vámos-Hegyi Attila lett, aki tavaly ment nyugdíjba a Magyar Telekomtól, míg az elnökség új tagjává Vargáné Murányi Dóra (Wangaru Média) választották.

Vámos-Hegyi Attila

A felügyelőbizottságba (fb) is választottak új tagot, Kristóf Eszter (Magyar Telekom) és Bartók János (TeleData) mellett Szabó József (CID Cég-Infó) kapott fb-mandátumot. A DMSZ 2012-től kiemelt szerepet szán etikai bizottságának is, ezért új küldötteket választott, melynek tagjai: Gál Katalin (Hungexpo), Tóth Szabolcs (Virtual Call Center) és Kapronczay Gáspár (TeleDirect).

A Direkt Marketing Szövetségnek jelenleg 44 tagja van, január elsejétől öt új tag csatlakozott a szakmai szervezethez.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés