hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új díjat alapított az MRSZ

Golden Brain néven új díjat alapított a Magyar Reklámszövetség a Marketing & Média szaklappal együtt. Az alapítás célja, hogy a reklámszakában tevékenykedő szakembereket ismerjék el.

hirdetés

A reklámszakmában tevékenykedő szakemberek elismerésére Golden Brain néven díjat alapított a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Marketing & Média szaklap.

Az MRSZ elsősorban szakmai szervezetek jelölését várja, de egyéni jelölések is beadhatók szeptember 3-ig.

A javaslatokat hét kategóriában lehet beadni, ezen kívül az idei Emoráció 2010 – Országos Reklámkonferencia estéjén átadják az Életműdíjat és az Év szakembere díjat is.

A kategóriák: kreatív, ügyfélkapcsolati, ügynökségi vezetők, médium, megbízói, kutatási és kereskedelmi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Új epizódokkal jelentkezik az Aegon és az ORFK-OBB figyelemfelhívó kampánya.

Idén azokra is gondoltak, akiknek sosem volt elhalálozott gondolatuk.

A HAB Advert reklámügynökség többek közt a Covid19 világjárvány okozta elszigetelődést is látva úgy gondolta, hogy levelezésbe kezd a szakma résztvevőivel.

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés