hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új arculatot kapott a Retikül.hu

Rövidülnek a cikkek is, illetve több képes anyaggal, termékteszttel készülnek a jövőben.

hirdetés

A Femina.hu megújulása után most a kifejezetten fiatalabb közönségnek szóló Retikül.hu oldal is megújult a Femina Mediánál. 

Az öt éve működő site speciális szegmensre céloz, kifejezetten olyan nőkre, akik elsődleges érdeklődési köre a divat és a szépségápolás. Ezt a specialitást, valamint a jellemzően AB státuszú olvasóközönséget megtartva, de egy letisztultabb és frissebb, a nemzetközi trendeket követő dizájnba csomagolva működik tovább az oldal, amelyen sokkal jobban érvényesülnek a divat és szépség fotók - olvasható a közleményben.

"Fontos volt a magazinos, prémium dizájn, amit az oldal tartalma is megkívánt. Az oldalt elsősorban a 18-39 év közötti főleg nagyvárosi fiatal közönség olvassa, ezért tartalomban továbbra is a legújabb divattal, beautyhírekkel foglalkozunk. A cikkek egyre rövidülnek, mi sem készülünk hosszú írásokkal, viszont rengeteg képes anyag lesz, és több termékteszttel fogunk jelentkezni" -  mondta el Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője.

Fotó: Printscreen

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.