hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügynökségi piac - kkv-re szakosodott céggel bővült

Kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat (kkv) célozza meg szolgáltatásaival a januárban indult LA Communications. Szabó Linda ügyvezető igazgató a Kreatív Online-nak elmondta, hogy tapasztalatok szerint a célcsoport részéről egyre nagyobb az igény a kommunikációra, de a cégeknél erre nincs külön szakember, vagy nincs anyagi forrás a specializált nagy ügynökségekkel való együttműködésre. Az újonnan létrejött LA Communications integrált marketingkommunikációs szolgáltatást nyújt, mindezt olyan struktúrában, hogy könnyen érthető legyen marketingismeretek nélkül is.
hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Akár 30 százalékos visszaesés is jöhet 2020-ban.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Igény szerint hűt vagy fűt, az ideális hőmérsékletet alkalmazással állíthatjuk be.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

Hozzászólások (3 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Hát, én csak a kkv és mikro v. terület internetes részét ismerem, és meglepően nagy a szórás - de ezen a piacon azért nagyon sokan vannak. Persze nem elsősorban
ügynökségek, dehát ez érthető is, hiszen az "ügynökség" szó az ügyfélriasztó. Azonnal budget-ben kell gondolkodni, és extra költségekben meg minden...
Érdekes pl., hogy lett olyan ok miatt ügyfelem, mert a "nagy ügynökség" budget-ből tud tervezni, de budget-et nem tud tervezni. Azaz azt meg tudná mondani, x millióból
mit csinál, de azt nem, hogy az elérendő célhoz hány x. millió kell...
Láthatóan máshogy működik ez a piac, no.
#
a (hagyományos ügynökségeknél) nagyobb kreativitást nyilván az ügyfélszerzésre és megtartásra értetted, nem pedig a produktumokra. Vagy csak az én figyelmemet
kerülték el a hazai reklámmezőnyből kiemelkedő, egyedi, ütős, provokatív, meghökkentő, igényes, trendszetter, blablabla kkv hirdetések?
#
Nahát, igazán örülünkk, hogy másvalakinek is eszébe jutott, hiszen a megjelenő versenytárs is csak azt jelzi, hogy vannak ebben a piacban lehetőségek. Kis csapatunk
több, mint öt éve dolgozik együtt hasonló szellemben (Alice Csoport), és ez a módszer nem csak a KKV területen működik sikeresen, bár kétség-kívül nagyobb
kreativitást, több aprómunkát és ügyfelek irányába tanúsított empátiát igényel ez a munka, mint a "hagyományos" ügynökségeknél. Hajrá-hajrá! szépen lassan
talán az általános gyakorlat is megváltozik, és valódi ügyfél-igény lesz az "ésszel, szívvel, kézzel" dolgozó, egyáltalán nem "fapados" cégekre.
hirdetés
hirdetés

Harminckilenc magyar fotográfus instagramra feltöltött munkáiból állít össze digitális és valódi tárlatot a Capa Központ. 

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés