hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügynökséget választott a Harley

Az Admagic a Harley Open Road Fesztivál új arculatát és kommunikációs anyagait készítheti el.

hirdetés

Új ügyfelet hozott a Mikulás az Admagic nevű reklámcégnek. A Legónak, Hvg Online-nak, Raiffeisen Banknak is dolgozó Admagic elnyerte a Harley-Davidson képviseletét ellátó H-Budapest megbízását.  

Az ügynökség a Harley Open Road Fesztivállal kapcsolatos új arculatot tervezheti meg, az ehhez kapcsolódó kommunikációs anyagokat készítheti el. A klasszikus reklámok mellett az Admagic feladata lesz a fesztivál Facebook-oldalának újratervezése is. A további meghívott ügynökségek nevei nem publikusak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés