hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügynökség segíti a SZIN-t

Az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napok kommunikációjára tenderen választottak pr-ügynökséget. Egy budapesti ügynökséget bíztak meg.

hirdetés

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) kommunikációs feladatait a Próbakő Kommunikáció látja el. A Tisza-parti rendezvény szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház a budapesti ügynökséget bízta meg a feladattal. A megbízást tender előzte meg.

A Próbakő Kommunikáció a SZIN kommunikációs kampányának tervezését és lebonyolítását intézi, a klasszikus tartalom- és pr-szolgáltatáson, valamint sajtókapcsolati munkán kívül a médiatervezés- és részben a vásárlás feladatait is a cég látja el, illetve a fesztivál közösségi médiafelületeit is az ügynökség kezeli. Az ügynökség munkatársai a fesztivált megelőző kampány után a rendezvényen is ott lesznek majd, hogy segítsék a szervezők és a sajtó munkáját.

A SZIN augusztus 24-28. között zajlik. Ez a rendezvény a Hegyalja mellett a második fesztivál, aminek kommunikációjáért az ügynökség felel. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés