hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügynökség segíti a SZIN-t

Az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napok kommunikációjára tenderen választottak pr-ügynökséget. Egy budapesti ügynökséget bíztak meg.

hirdetés

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) kommunikációs feladatait a Próbakő Kommunikáció látja el. A Tisza-parti rendezvény szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház a budapesti ügynökséget bízta meg a feladattal. A megbízást tender előzte meg.

A Próbakő Kommunikáció a SZIN kommunikációs kampányának tervezését és lebonyolítását intézi, a klasszikus tartalom- és pr-szolgáltatáson, valamint sajtókapcsolati munkán kívül a médiatervezés- és részben a vásárlás feladatait is a cég látja el, illetve a fesztivál közösségi médiafelületeit is az ügynökség kezeli. Az ügynökség munkatársai a fesztivált megelőző kampány után a rendezvényen is ott lesznek majd, hogy segítsék a szervezők és a sajtó munkáját.

A SZIN augusztus 24-28. között zajlik. Ez a rendezvény a Hegyalja mellett a második fesztivál, aminek kommunikációjáért az ügynökség felel. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés