hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügynökség segíti a SZIN-t

Az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napok kommunikációjára tenderen választottak pr-ügynökséget. Egy budapesti ügynökséget bíztak meg.

hirdetés

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) kommunikációs feladatait a Próbakő Kommunikáció látja el. A Tisza-parti rendezvény szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház a budapesti ügynökséget bízta meg a feladattal. A megbízást tender előzte meg.

A Próbakő Kommunikáció a SZIN kommunikációs kampányának tervezését és lebonyolítását intézi, a klasszikus tartalom- és pr-szolgáltatáson, valamint sajtókapcsolati munkán kívül a médiatervezés- és részben a vásárlás feladatait is a cég látja el, illetve a fesztivál közösségi médiafelületeit is az ügynökség kezeli. Az ügynökség munkatársai a fesztivált megelőző kampány után a rendezvényen is ott lesznek majd, hogy segítsék a szervezők és a sajtó munkáját.

A SZIN augusztus 24-28. között zajlik. Ez a rendezvény a Hegyalja mellett a második fesztivál, aminek kommunikációjáért az ügynökség felel. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés