hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ügyfélélmény-növelést tenderezett az OTP

Végül hat céget választottak ki, köztük van a Labstore, a Mito és az Isobar is.

hirdetés

Tendert hirdetett az OTP a service és UX designnal foglalkozó cégek körében. A Kreatív kérdésére a bank elmondta, hogy a tenderen az alábbi cégek szerepeltek sikeresen, velük a következő hónapokban projektekre szerződik majd az OTP:

  • Ergománia
  • Exalt Interactive
  • Isobar Budapest
  • Mito
  • Supercharge
  • Labstore/Young & Rubicam Group

„Az OTP Bank a digitalizáció jegyében számos olyan vállalkozással, startuppal dolgozik együtt, akik a munkájukkal a digitális hozzáférés hatékonyságát növelik, illetve hozzájárulnak az ügyfélélmény növeléséhez az online és az offline térben egyaránt” – írja az OTP nyilatkozata.

A bank a fentiek mellett szponzorként is támogatja az ügyfélélmény-növelést, így a 2018. márciusi – Budapesten tartott – nemzetközi DOERS. service design konferenciának platinum támogatója volt, erről itt be is számoltunk.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A sorozatban túrautakat ajánlanak és praktikus, technikai tanácsokat adnak kerékpárosoknak.

Közel kétszer annyit, mint tavalyelőtt.

A dokudrámákban a beautiful realism stílusra törekedtek az alkotók.

Pr, marketing, employer branding és influencerek használata témában indulnak a tavaszi kurzusok, mindegyiken van ösztöndíjas hely.

Új logó, csatornahang és díszlet is jön.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 19.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Hosszabbított nevezési határidő: 03.20.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Március 21., 09:00

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, itthon is már elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a MÜPÁ-ban!

hirdetés
hirdetés