hirdetés
hirdetés
hirdetés

TV2 - ének után táncoltat

A már harmadik szériájánál tartó Megasztár után újabb vetélkedőt tervez a TV2: a versenyzők klasszikus és a modern táncokat mutatnak majd be.
hirdetés

Megatánc címmel új vetélkedőt indít - várhatóan ősszel - TV2, a jelentkezők a tánctudásukat tudják majd megmutatni. Az új tehetségkutató műsor gyártója - akárcsak a Megasztárnak - az Interaktív lesz. A verseny felhívása már fut a csatorna on-air szpotjaiban.

A Megatánc verseny menete és zsűrije hasonló lesz a Megasztáréhoz, elődöntőkön és döntőkön keresztül mutathatják majd meg tehetségüket a jelentkezők a zsűrinek és a tévénézőknek. Azt, hogy az ötfős zsűri kikből áll majd a TV2 vezetősége még nem árulta el.

Sváby András, az Interaktív ügyvezető igazgatója és a műsor producere azt elmondta, hogy a Megasztárhoz hasonlóan a műsorvezető Till Attila lesz.  Az ősszel induló többfordulós verseny győztese a világ egyik leghíresebb tánciskolájában tanulhat majd.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.