hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tűsarok - már a weben is

Elindult a Magyar Narancs mellékleteként eddig kizárólag nyomtatásban terjesztett Tűsarok női magazin online kiadása.
hirdetés
Az Anyahajó Kulturális Egyesület gondozásában működő Tűsarok.org nem az eddigi nyomtatott verzió online leképezése, hanem önálló egységként saját struktúrával és szolgáltatásokkal jelentkezik. A weboldalon a Tűsarok 2003 januárjától megjelent számai teljes terjedelmükben megtalálhatóak. A website gerincét a nőpolitikával, esélyegyenlőséggel, szociális kérdésekkel foglalkozó írások teszik majd ki. A weboldal kifejezetten nőknek szóló karrier tanácsadást is indít, emellett pszichológus és jogász is várja a segítséget kérő nők kérdéseit.

A Tűsarok.org nonprofit alapon, társadalmi munkában készül, a lap készítői pályázati úton finanszírozzák a website működtetését. A Tűsarok számára kiemelten fontos, hogy a virtuális lapnak a valós életben is aktív közösségi élete legyen, így ősztől a lap újraindítja a Merlin Színházban rendezett Tűsarok Esteket is.

A Tűsarok az „ellenkulturális nőklapja” szlogennel hirdeti magát, vagyis a lap alkotói a jelenleg fennálló, hivatalos, mainstream kultúra alternatíváját kívánják adni.

A Tűsarok szellemi kezdeményezője a 2002 októberében létrehozott Anyahajó Kulturális Egyesület, amelynek célja egy eredeti, szabadszellemű, kritikai, társadalmi jelenségeket kutató, információs, ám mégis szórakoztató sajtótermék létrehozása. A Tűsarok a Magyar Narancs című hetilapban jelenik meg 2003 január óta havi rendszerességgel, nyolc oldalon.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés