hirdetés
hirdetés
hirdetés

Túl hangos reklámokért bírságolt a médiatanács

Összesen 570 ezer forintos bírsággal sújtotta a Digital Media and Communicationst – vagyis a Story5, a 4-es csatorna és a Galaxy Tv médiaszolgáltatóját – a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság (NMHH) Médiatanácsa, mert annak három tévécsatornája is túl hangosan sugárzott reklámokat. Ezen kívül hét online műsorszám, illetve sorozat támogatásáról is döntött a Médiatanács.

hirdetés

Az NMHH által kiadott közlemény szerint a Story5, a 4-es csatorna és a Galaxy Tv tavalyi utolsó negyedéves gyakorlata miatt rótta ki a testület a szankciót.

A testület ezen kívül a rádiós frekvenciákkal kapcsolatos döntéseket hozott: elfogadta a Derecske 94,7 MHz és a Hajdúszoboszló 100,6 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét, a dokumentumot a testület tíz munkanapon belül közzéteszi honlapján. A Keszthely 99,4 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati eljárásában a médiatanács hiánypótlásra kérte fel az LB Rádiót, míg a jelenlegi műsorszolgáltató Helikon Rádió pályázatát alaki érvénytelenség miatt elutasította. Alaki érvénytelenség miatt ugyancsak megtagadta a Helikon Rádió pályázati nyilvántartásba vételét a Nagykanizsa 95,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség esetében. A Velence Meleg-hegy 90,4 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására - hiánypótlás után - pályázati nyilvántartásba vették a „B & T” nevű céget, a Fehérvár Rádiót, a Gong Rádiót, de a VLNC FM Rádió pályázatát alaki érvénytelenség miatt elutasították.

Ezen felül a 2016-os Neumann János pályázat második fordulójában hét, online platformra tervezett audiovizuális tartalom támogatásáról is döntöttek összesen 6,95 millió forint értékben a Magyar Média Mecenatúra programban. Ezeket a műsorszámokat fél éven belül kell elkészíteni, és legalább egy éven át HD minőségben, reklámok nélkül hozzáférhetővé kell tenni egy vállalt internetes oldalon. A nyertes pályázók közül kettő határon túli, de támogatják az Index.hu és a Magyar Idők egy-egy projektjét is.

(forrás: Kreatív Online, MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 8-12 éves diákok jelentkezését várja a csatorna gyerekműsora.

Átadták a Glamour Women of the Year díjakat. 

A Roland Berger azt vizsgálta, hogy a digitalizáció hogyan segíti a nők karrierjét.

A Viberen gyíkemberes matricacsomag és publikus chat is lesz.

14 főkategóriában várják a pályamunkákat.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 24.

Micro moments, Google Adwords és Youtube, videotartalom stratégia, mobilhirdetés, attribúciós modellezés

2017. április 6-7. Országos sales meeting azoknak, akik szeretnek értékesíteni, és még jobbak akarnak lenni!

A Kreatív ismét meghirdeti content marketing versenyét, amelyre várja az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait. Nevezési határidő: április 14.

Idén is megrendezzük az FMCG-szektor egyik legmeghatározóbb, kétnapos eseményét. Időpont: 2017.04.27-28.