hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tremmel vette meg Vajna részét az Est Mediában

Új neve és vezetősége lesz a cégnek. 

hirdetés

A Napi.hu írta meg, hogy az Est Media részvénye "száguld", amióta kiderült: Tremmel Zoltán vásárolta meg a nemrég elhunyt Andy Vajna részét a cégben. "Nyitás után egy órával a részvény 4 százalékos pluszban volt, és a legnagyobb forgalmú papírnak számított, többen kereskedtek vele, mint az OTP-vel" - írják. A vállalat részvénye Vajna halála után kezdett zuhanni, aki eleve úgy szállt be az Est Mediába, hogy az nehéz anyagi helyzetben volt, a hitelezőivel egyezkedett jó ideje, teszik hozzá.

Tremmel Zoltánról legutóbb akkor írtunk, amikor a TV2-t tulajdonló Magyar Broadcasting Co. Zrt. vezérigazgatójává nevezték ki múlt héten, majd amikor a szintén Tremmel ügyvezetése alatt álló AV Progress 25 százalékos tulajdonrészt szerzett az Atmedia sales house anyavállalatában. Tegnap pedig bejelentették, hogy Tremmel megvásárolta az "AV Investments" Befektetési Kft. 100 százalékos leányvállalatát, a Dynamopest Kft.-t, amelyen keresztül Vajna tulajdonos volt az Est Mediában. A jogügylettel Tremmel öt százalékot meghaladó mértékű befolyást szerzett a cégben.

Ennek folyománya, hogy lecserélik az igazgatóságot és vezetőket, illetve átnevezik a céget. A részletekről később döntenek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés