hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több magyar ügynökség is shortlistes a European Excellence Awardson

Öt kategóriában összesen nyolc magyar pályázat esélyes a győzelemre az európai pr-versenyen, a European Excellence Awardson. Az Uniomedia három, a Café PR kettő, míg az OMD az ACG és a Lounge Communications egy-egy nevezéssel szerepel a shortlisten.

hirdetés

Az Uniomedia a Telekomnak készített gamer nyugdíjas klubbal a telekommunikáció és a közép-európai régiós kategóriában (amely hazánkon kívül Csehországot, Szlovákiát és Szlovéniát foglalja magában), a Sanofinak készített tüsszentő citylight-plakáttal pedig szintén a régiós kategóriában került shortlistre.

A Café PR az OTP egészségpénztárához készített kampánya (a folytatása egy hónapja jött ki) pénzügyi kategóriában, és az NNG által készített, gyerekeknek szóló, Varró Dániel verseivel kísért mondókáskönyvének kommunikációs támogatásáért az ún. brand relationship kategóriában került döntőbe.

Az OMD Hungary a K&H 2016 óta futó, azóta többször is díjazott Üzletet ide! programjával pénzügyi kategóriában, az ACG az AbbVie-nek készített, a Hepatitis C-szűrés fontosságára felhívó kampánya a régiós, míg a Lounge Communications a Magyar Turisztikai Ügynökségnek készített nyári, az ország kevésbé népszerű turisztikai pontjaira rávilágító kampányának pr-részével szintén a régiós kategóriában került döntőbe.

Az EEA díjkiosztóját demceber 6-án tartják Dublinban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés