hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tíz nonprofit szervezetet támogat a 10 éves Reklámeszköz.hu

A 10-es szám bűvöletében indult az év a Reklámeszköz.hu-nál. A több mint tízezer ügyféllel rendelkező vállalat erős első negyedévének köszönhetően, a webáruház tisztán online értékesítése stabilan átlépte a bevétel 10 százalékát, így a 10 éves jubileuma alkalmából a Reklámeszköz.hu összesen tíz nonprofit szervezetnek kínál fel különböző reklámeszközöket, ezzel is elősegítve kommunikációjukat. (X)

hirdetés

„Úgy gondolom, hogy számos nonprofit van nehéz helyzetben. Egyrészt szükségük van kommunikációra, másrészt próbálják alacsonyan tartani a működési költségeiket. A segítséget vagy támogatást kérők eddig sem találtak süket fülekre nálunk, azonban most kifejezetten keressük azokat, akik rászolgáltak a segítségre, hogy Ők is segíthessenek. Ily módon szeretnénk hozzájárulni a jelentkező nonprofit szervezetek adománygyűjtő tevékenységéhez. A kiválasztott 10 reklámeszközt a jelentkezők sorrendjében és igény szerint fogjuk kiosztani” – mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.

További információ és jelentkezés itt.

(X)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés