hirdetés
hirdetés
hirdetés

The Guardian - a legjobb Európában

A tavaly újrapozícionált brit The Guardian-t választották a kontinens legjobb lapjának egy bécsi újságíró konferencián.
hirdetés

Az osztrák újságíró-szövetség lapja, a Der Österreichische Journalist harmadik alkalommal rendezte meg az Európai Újságírói Konferenciát (EUK) Bécsben, ahol kiosztották Az Év Európai Újságja díjat. Az elismerést a londoni székhelyű The Guardian kapta meg. A brit lap 2005-ben nemcsak külsőleg újult meg, hanem a kiadó újra is pozícionálta a terméket.
A sajtótermékek versenyén a hetilapok közül a Die Zeit kapott díjat. A lap főszerkesztője, Giovanni di Lorenzo a konferencián arról beszélt, hogy azért nem akarnak kisebb formátumra átállni, mivel számukra a formátumváltástól egyenes út vezet a bulvárosodás felé.

A konferencián több mint 300 főszerkesztő és európai lapkiadó vezető képviselője vett részt, hogy megvitassák a nyomtatott sajtó és a lapkiadás jövőjét, a lappiaci trendeket, és bemutassák az úttörő kezdeményezéseket.

Az EUK rendezvényén beszámoltak a skandináv újításokról. A norvég bulvárlap, a Verdens Gang például a saját olvasóit is bevonja a lapkészítésbe, akik híreket, képeket, rövid videókat küldhetnek mobiljukról a szerkesztőségnek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók