hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tévésorozat lett Brucknerék pannóniás útjából

Október 16-án a Duna Televízió műsorán indul el Bruckner György és Harsányi Csaba Pannónia 3 keréken című sorozata. A két utazó egy oldalkocsis motorral járta az országot.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Bruckner György reklámszakember és Harsányi Csaba tanácsadó 2008-ban indította el Pannónia 3 keréken elnevezésű projektjét, azzal a céllal, hogy bemutassák Magyarország határvidékeit. A két utazó egy 1959-es oldalkocsis Pannónia motorral járta az országot, az élményekből pedig blog, fotókiállítás és útifilm-sorozat készült.

A képeket tavaly állították ki, a húsz részes filmsorozat pedig október 16-án délután öt órakor debütál a Duna Televízióban. A részenként harmincperces műsor főcímét Réczey Zoltán art director készítette, a vágó Molnár András volt, az utómunka a Melin Fx-é, a zenéért pedig a Goulash Exotica felelt.

A Pannónia 3 keréken műsort kampány népszerűsíti, a Neo FM-en rádiószpotok hangoznak el húsz héten keresztül, az Est.hu, az Exit mellett pedig a Facebookon is népszerűsítik az adást, és a Mammutban is lesz fotókiállítás. A műsor fő támogatója a T-Mobile.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Bracsok István és Jay Walker is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén az Országos Mentőszolgálatra szavaztak a legtöbben. 

10 hónap kihagyás után újra nyomtatásba kerül az autós magazin. 

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.