hirdetés
hirdetés
hirdetés

Teszteli és még idén elindítja fizetős online felületét a HVG

Első körben 200 ember vehet részt a előfizetéses szolgáltatás tesztelésében. 

hirdetés

Egy hónapon keresztül tesztelheti majd 200 ember az idén alapításának 40. születésnapját ünneplő HVG új, előfizetéses, közéleti és magazinos tartalmakat egyaránt kínáló online felületét –  derül ki Nagy Iván, a hvg.hu felelős szerkesztőjének közleményéből. A tesztre első körben a hvg.hu-olvasói, hetilap-előfizetői, pártoló tagjai és a DHVG-vásárlói között keresik az alanyokat. „A jelentkezőkből összeállítunk egy 200 fős reprezentatív csoportot, amelynek tagjai több héten át követhetik az oldalt, és akiktől tartalmi és technikai jellegű visszajelzéseket egyaránt várunk” – olvasható a bejelentésben.

A HVG az új felületet a Google Digital News Innovation Fund pályázat keretében elnyert összeg segítségével fejleszti hónapok óta. Nagy Iván kérdésünkre elmondta, hogy az új oldalnak lesznek saját szerkesztői, mellettük pedig a szerkesztőségben jelenleg is dolgozó újságírók, illetve több új külsős szerző is segíti majd a munkát.

Az új felület indításával párhuzamosan marad változatlanul ingyenes a hvg.hu, de némileg átalakul a HVG pártolói programja, melynek keretében az olvasók közvetlenül is támogathatják a kiadót. „A pártoló tagságunk az ingyenes tartalomszolgáltatás támogatását célozza, hiszen ahhoz, hogy a hvg.hu szabadon el tudjon jutni az olvasóhoz nem csak hirdetési bevételekre van szüksége. A pártoló tagjaink saját hírlevelet kapnak ezután is, illetve a legmagasabb, Patrónus csomag vásárlói a DHVG helyett az új oldalhoz kapnak hozzáférést.”

A hvg.hu feleős szerkesztője úgy fogalmazott, a „tesztelésből kapott tartalmi és technikai visszajelzések függvénye az éles indulás pontos dátuma”, de a tervek még idén elstartolhat az új szolgáltatás.

„Meggyőződésünk, hogy a két termék egymást kiegészítve kínál majd lehetőséget olvasóinak a jelenleginél is átfogóbb tájékozódásra. Mostani, pörgős, „24/7”-ritmusban működő portálunk mellett ugyanis az előkészületben lévő oldal egy lépéssel távolabbról, írott és multimédiás feldolgozásokkal, egyedi tartalmakkal segít megérteni az aktuális történések hátterét is" - zárul a közlemény.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.