hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tengeri állatokat megmentős legók jönnek

A National Geographic Kidsszel közösen dobja piacra a Lego.

hirdetés

Négy szettből álló tengeri állatmentéssel foglalkozó Lego Friends kollekció érkezik a piacra. A Lego együttműködik a National Geographic Kids-szel, közös kampányuk során pedig arra ösztönzik a gyerekeket, hogy aktívan részt vegyenek az óceánok, és azok élővilágának megóvásában – írják közleményükben. A készleteket valós mentési helyzetek ihlették.

A National Geographic kutatója és tengeralattjáró kapitány, Erika Bergman szerint fontos a kreatív gondolkodás annak érdekében, hogy megoldást találjunk a kihívásokra, amelyekkel óceánjaink szembe néznek. „Ezt a kampányt azért terveztük, hogy bemutassuk a gyerekeknek, hogy a valóságban mivel jár a lenyűgöző és varázslatos tengeri élővilág gondozása. Azt szeretnénk, hogy megértsék a kihívásokat, amelyekkel a tengeri állatok szembesülnek, és arra ösztönözzük őket, hogy új ötletekkel találjanak ki a védelmükre.”

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés