hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tender volt az ÁAK-nál

A Bell & Partners, az Issues és a New Age Ügynökség indult az Állami Autópálya Kezelő tenderén. A nyertes TCR- és imázskampányt bonyolít le. 

hirdetés

Három ügynökség vett részt az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) tenderén. A hirdetmény nélküli induló tárgyalásos eljáráson reklámfeladatokra választottak partnert.

A nyertes a Bell & Partners lett, a megbízásért pályázott még az Issues és a New Age Ügynökség is.

A nyertes a kiíró által becsült összegért, vagyis nettó 24,99 millió forintért vállalja a megbízást. Ennek része egy három hónapos a közlekedés biztonságának növelésére irányuló társadalmi célú reklámkampány, valamint az ÁAK szolgáltatásait népszerűsítő imázskampány.

 

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés