hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tender az új MAKSZ-honlap fejlesztésére

Megújítja honlapját a Magyarországi Kommunikációs Ügynökséges Szövetsége, a szervezet nyílt tenderen keres fejlesztőügynökséget.
hirdetés

Tenderen keres fejlesztőcéget új honlapjának készítésére a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). A szervezet a kiírás szerint „modern, magas használati értékkel bíró” honlapban gondolkodik, amely tartalmi, funkcionális, strukturális és arculati szempontból is teljesen új.

Az ügynökségtől igényfelmérést, az architektúra és az arculat megtervezését, a szöveges tartalmak frissítését, valamint a teljes technikai fejlesztést, majd a karbantartásban való részvételt várnak. A részletes kiírás letölthető a MAKSZ – régi – honlapjáról.

A MAKSZ január 27-éig válaszol a pályázók kérdéseire és február 4-éig várja a pályázati anyagokat. Döntést február 9-én hoznak, a honlapot április 13-án tervezik indítani.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés