hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy egész Magyarországot lefedő kalauz kiadására gyűjt a 444

A budapesti kalauz után jön a 444 jó hely Magyarországon. Kétezer előfizető kell a kiadás megtérüléséhez.

hirdetés

A budapesti szabadidős kalauzzal, a 444 jó hely Budapestennel tavaly mi is foglalkoztunk, azóta kiderült, hogy a 444 szerkesztősége egy országos kiadvánnyal folytatja a projektet. A budapesti kalauz kiadása sikeres volt, hiszen a kötetre összesen 4500-an fizettek elő, és legalább ennyien vették meg könyvet online és valódi könyvesboltokban.

A 444 most újabb könyv, a 444 jó hely Magyarországon kiadására indított kampányt, amelyhez összesen kétezer előfizetőre lenne szükségük. „Azért kötöttük kétezer előértékesített darabhoz a tényleges megvalósítást, mert ezalatt anyagilag nem érné meg, bármilyen magas presztízsű is a termék. Nagyon bízunk benne, hogy legalább ennyit eladunk. A budapesti kalauz is azért lett szerintünk sikeres, mert az olvasók érezték, hogy nem csak megköszönjük a támogatásukat, hanem egy tényleg értékes és hasznos könyvet adunk a kezükbe" – mondta el kérdésünkre Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója.

Az országos kalauz nagyon hasonló lesz a budapesti kiadványhoz, de a tartalmat új struktúrába rendezik. Kardos szerint az országot 8 régióra osztották, „nem közigazgatási, hanem saját, hosszan rágott turisztikai szempontjaink szerint." A könyvben lesznek többek között természeti, gasztronómiai és kulturális helyek is, és ezúttal több adattal segítik majd az olvasók tájékozódását.

A tartalmon ezúttal is nagyrészt a 444 szerkesztősége dolgozik Bede Márton vezetésével, de az országos merítés miatt a szerzők ismerősi hálózatukon kívül az olvasók segítségét is kérni fogják majd a kötet összeállításához.

Részletek a készülő könyvből:

A könyvben ezúttal is lesznek hirdetők, de Kardos szerint tartják magukat a korábbi megoldáshoz. „Lesz helye a könyvben szponzoroknak, de ahogy eddig is, grafikailag integráltan, tartalomhoz kapcsolódóan, nem tolakodóan. A Budapest-kalauzban a Volvo és a Spar volt olyan bátor, hogy bevállalta ezt a megoldást, és szerintünk nagyon jól sikerült. Nem titok, hogy a 444 működéséhez érdemben hozzájárul az olvasók támogató-vásárlása, de minden egyéb forintra is szükségünk van.”

A könyvre háromféle csomagban lehet előjegyezni: az alapcsomag mellett van a rendszeres programajánló  hírlevelet, illetve a 444 szerzőivel közös vacsorát kínáló verzió is. Eddig a célként megjelölt 8,8 millió forintból 3,4 millió gyűlt össze a kampány kezdete óta.

A könyvkiadás mellett a 444 tavasztól kínálja fizetős szolgáltatásként kéthetente jelentkező, programajánló  hírlevelét, amit eleinte a 444 jó hely Budapesten előfizetői kaptak. Tavasz óta már bárki előfizethet a szabadidős programokat kínáló hírlevélre évi 2490 Ft-ért. Kardos szerint az ingyenes hírlevél-feliratkozóik jó húsz százaléka már pénzt is fizet a szolgáltatásért. „Igyekeztünk nagyon olcsón kínálni (kb. 90 Ft egy levélért) pont azért, hogy sokan csatlakozhassanak a klassz programokhoz - ez leginkább szerény olvasói hozzájárulás az ebbe fektetett jelentős melónkhoz - egyszersmind baráti elköteleződés a 444 felé” – jellemzi a csomagot a vezérigazgató.

Minden egyéb infó a könyvről itt található.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.