hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tehetségkutatót indít a Republic és az Umbrella

Creative Open néven tehetségkutató szervez fiatal kreatívok számára a Republic és az Umbrella.

hirdetés

"Keressük a legjobb artdirectort, copywritert, filmrendezőt, fotográfust vagy digitális innovátort, aki megnyerheti a Creative Open első ösztöndíját! Gyere és bizonyítsd be, hogy te vagy az! Találkozz a szakma legizgalmasabb arcait felvonultat zsűrivel, beszélgess, és győzz meg minket!" - olvasható a felhívásban.

Szeretnél Oltai Katával (kurátor), Déri Miklóssal (fotós), Jedlicska Mártonnal (társtulajdonos, Umbrella Budapest – New York), Fabricius Gáborral (innovációs igazgató, Republic Group), Vekkel Lászlóval (HPS Group), Länger Verával (Isobar), Márton Szabolccsal (Republic Group), Bánlaki D. Stellával (Forbes Magyarország), vagy Pál Zsomborral (Kreatív Online) beszélgetni az ötletedről? Meghallgatni a tanácsaikat, elmondani nekik, hogy mi jár a fejedben? Ne várj tovább, már küldd is a jelentkezésedet! - folytatódik a közlemény.

Az érdeklődőknek június 4-ig erre az emailcímre kell eküldeniük jelentkezésüket, egy rövid bemutatkozó levél, portfólióval és/vagy az alábbi briefre készített anyaggal: 

"Lásd Budapestet! Gyere el ebbe a különleges, ellentmondásokkal, izgalmakkal, színekkel teli városba, szerezz igazi tapasztalatokat, találkozz "őslakosokkal", hallgasd meg a sztorijaikat, nézd meg a helyeiket, ismerd meg az életüket. Készíts kreatív anyagot egy budapesti AIRBNB szállásnak, kínálj alternatívát a steril szállodai szobák helyett annak, aki idelátogat."

A versenyre összesen 50 hely kiadó, ezért fontos a gyorsaság is. A fődíj 500 ezer forintos ösztöndíj. Részletek itt.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Neo Interactive felelt az átalakításért.

Jönnek a Mások! Animált plakát is készült.

Ráadásul menekült művészek alkotásain keresztül.

A tőle megszokott agyament stílusban.

Nyári műsorstruktúrára vált a csatorna, lesznek szünetelő műsorok.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Hosszabbított nevezési határidő: május 26.

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányainak bemutatása május 23-án

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 26.

Content+Marketing Award díjátadó és workshop május 31-én.

Gyakorlati képzés a sikeres Google AdWords kampányokhoz. Időpont: június 7.

Mitől érzi magát sikeresnek a munkavállaló? Valóban csak a hr-es felelőssége? Konferencia nem csak HR szakembereknek

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

hirdetés
hirdetés