hirdetés
hirdetés
hirdetés

Te pizsama nélkül alszol?

Az IKEA közvéleménykutatást és két infografikát csinált a magyarok szokásairól és háztartásbeli frusztrációiról.

hirdetés

Az IKEA az idegesítő szokásokról kérdezte a régió (Csehország, Szlovákia, Magyarország) vásárlóit, két kategóriára osztva a felmérést: amikor egyedül vagy otthon, és amikor nem vagy egyedül otthon. Ez a két kategória amúgy nem teljesen tűnik indokoltnak, és inkább zavaró az olyan következtetéseknél, mint például hogy a magyarok 30 százaléka nem tartja elfogadhatónak pizsama nélkül aludni, "ha egyedül van otthon".

Mindegy is, a cseheket mindenesetre jobban zavarja az utcai cipőben való otthon mászkálás, mint a magyarokat - persze nem olyan nagy mértékű a különbség: nálunk 86 százalékos, náluk 90. Állítólag viszont a magyarokat jobban zavarják a szanaszét hagyott ruhák, mint a hangoskodás. A sorok írója ezzel viszont nem tud azonosultni, főleg, amikor vasárnap reggel 8-kor tanulja a szomszéd a szörfgitározást, ráadásul három éve ugyanazt a témát.

Lent látható az IKEA reperezentatív kutatása nyomán készült két infografika.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés