hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb felmondások az Indexnél

Felmondott Haszán Zoltán, az Index főszerkesztő-helyettese, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár az Index Video népszerű riporterei és velük együtt három másik kolléga is otthagyja a szerkesztőséget, akikkel már összesen tizen mondtak fel a lapnál Mészáros Zsófi főszerkesztő lemondása óta.

hirdetés

Információink szerint újabb tagjai mondták fel munkaviszonyukat az Index szerkesztőségében az elmúlt napokban, amióta Mészáros Zsófi lemondott főszerkesztői posztjáról és távozik a kiadótól. Bejelentése utána többen döntöttek úgy, hogy követik és felmondanak.

Úgy tudjuk, az Index videó-rovatának népszerű arcai, a Riszpekt Ház alkotói, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár, illetve operatőr kollégájuk Botos Tamás is felmondtak, követve kollégájukat, Ács Dánielt.

Távozik a szerkesztőségből Haszán Zoltán főszerkesztő-helyettes is, így kérdéses, hogy ki illetve kik lesznek Dudás Gergely helyettesei, akit március 6-án kért fel főszerkesztőnek az Indexet kiadó CEMP vezetése. Dudás Gergely azután vállalta el a feladatot, hogy a szerkesztőség bizalmi szavazáson megerősítette őt szándékában. Szintén a napokban mondott fel a politika rovat munkatársa Herczeg Márk, ill. Kerner Zsolt, aki a gazdaság rovatban dolgozott.

Az Index szerkesztőségének több munkatársa azután jelentette be felmondását, hogy korábbi főszerkesztőjük Uj Péter nyíltan beszélt arról a Kreatív Online-nak, hogy új projektbe kezdett. A Kreatív Online megkereste az érintetteket, akik megerősítették, hogy felmondtak, illetve azt is, hogy azért tettek így, mert csatlakoznak Uj Péter formálódó csapatához.

Az újabb felmondásokkal kapcsolatban megkerestük Pusztay András lapigazgatót, aki amellett, hogy szintén megerősítette értesüléseinket, sajnálatát fejezte ki, hogy nem csak kollégáik, de egyben barátaik is távoznak a szerkesztőségből.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka eddig nem volt jelen a közösségi médiában.

A Nielsen számításai szerint csak 2 saját gyártású Netflix-széria van a top tízben. Ráadásul lehet, hogy hamarosan mindkét klasszikust elveszíti a Netflix.

Az előadó az ügynökségeknek is üzent egy friss interjúban.

Simon Balázs rendezése mellett a Freakin' Disco és a FAQ Színház klipje is esélyes a díjra.

A rendezvényügynökség célja, hogy ezzel bekerüljenek az európai vérkeringésbe.

hirdetés
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Díjátadó: május 16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.