hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb felmondások az Indexnél

Felmondott Haszán Zoltán, az Index főszerkesztő-helyettese, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár az Index Video népszerű riporterei és velük együtt három másik kolléga is otthagyja a szerkesztőséget, akikkel már összesen tizen mondtak fel a lapnál Mészáros Zsófi főszerkesztő lemondása óta.

hirdetés

Információink szerint újabb tagjai mondták fel munkaviszonyukat az Index szerkesztőségében az elmúlt napokban, amióta Mészáros Zsófi lemondott főszerkesztői posztjáról és távozik a kiadótól. Bejelentése utána többen döntöttek úgy, hogy követik és felmondanak.

Úgy tudjuk, az Index videó-rovatának népszerű arcai, a Riszpekt Ház alkotói, Plankó Gergő és Tamás Bence Gáspár, illetve operatőr kollégájuk Botos Tamás is felmondtak, követve kollégájukat, Ács Dánielt.

Távozik a szerkesztőségből Haszán Zoltán főszerkesztő-helyettes is, így kérdéses, hogy ki illetve kik lesznek Dudás Gergely helyettesei, akit március 6-án kért fel főszerkesztőnek az Indexet kiadó CEMP vezetése. Dudás Gergely azután vállalta el a feladatot, hogy a szerkesztőség bizalmi szavazáson megerősítette őt szándékában. Szintén a napokban mondott fel a politika rovat munkatársa Herczeg Márk, ill. Kerner Zsolt, aki a gazdaság rovatban dolgozott.

Az Index szerkesztőségének több munkatársa azután jelentette be felmondását, hogy korábbi főszerkesztőjük Uj Péter nyíltan beszélt arról a Kreatív Online-nak, hogy új projektbe kezdett. A Kreatív Online megkereste az érintetteket, akik megerősítették, hogy felmondtak, illetve azt is, hogy azért tettek így, mert csatlakoznak Uj Péter formálódó csapatához.

Az újabb felmondásokkal kapcsolatban megkerestük Pusztay András lapigazgatót, aki amellett, hogy szintén megerősítette értesüléseinket, sajnálatát fejezte ki, hogy nem csak kollégáik, de egyben barátaik is távoznak a szerkesztőségből.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Új betűtípust kapott az operációs rendszer, aminek a következő verziója már nem édességről kapja a nevét.

Egy cipősdobozba sűrítette az ikonikus pillanatokat a márka új reklámfilmje.

Célzott ajánlók segítik a könnyebb tájékozódást a megújult oldalon.

Az önirónián és mémeken szocializálódott Instagram generációt célozza a meki új kampánya.

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

hirdetés
hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.