hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozott Eötvös Pál a MÚOSZ éléről

Az elnöki posztról hét év után leköszönt Eötvös Pál helyére a decemberi tisztújító küldöttgyűlésig ügyvezető elnöknek az egyik alelnököt, Tóth Károlyt (képünkön) választotta mai rendkívüli küldöttgyűlésén a Magyar Újságírók Országos Szövetsége - írja az Emasa.

hirdetés

A távozó elnök megnyitó beszédében elmondta, hogy az Andrássy úti székház és a kihasználatlan balatonszéplaki üdülő „romjai alól az utolsó pillanatban” mászott ki a MÚOSZ. A Vörösmarty utcai székház és a tihanyi üdülő felújításával a szövetség megteremtette a szervezet megújulásának infrastruktúráját. „Fenntartható fejlődést hagyok hátra, ami ugyan jó szervezést és gazdálkodást igényel, de megvalósítható” – fogalmazott Eötvös Pál.

Tóth Károly a decemberi tisztújításig szóló mandátumának idejére markáns érdekvédelmet, közéleti szerepvállalást és további aktivitást ígért a szervezet gazdasági menedzselése terén.

A küldöttek az Alapszabály módosításáról megkezdett vitát két hét múlva folytatják, a mai ülés napirendjén szerepelt Érdekvédelmi Kódex és Etikai Kódex módosításával együtt.

A MÚOSZ gazdálkodását a Magyar Narancs múlt heti számában ért bírálatra reagálva, a cikkben szereplő állítások kivizsgálásával a küldöttgyűlés megbízta az Ellenőrző Bizottságot.

(forrás: eMasa)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés