hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozott a Hungarofest ügyvezetője

Közös megegyezéssel távozott a Hungarofest Nonprofit éléről Rubovszky Rita, a cég eddigi ügyvezető igazgatója. Utódját már kinevezték. 

hirdetés

Távozott a Hungarofest ügyvezetője: Rubovszky Rita közös megegyezéssel vált meg a poszttól - közölte a kormányzati kommunikációs államtitkárság.

Az egyebek mellett a központi nemzeti ünnepek kivitelezését ellátó társaság szakmai vezetését Kálomista Imre kommunikációs és gazdasági szakember, tolmács, fordító látja el.

Rubovszky Rita munkájára – "akinek eddigi szakmai tevékenységét, különös tekintettel a Pécs Európa Kulturális Fővárosa projekt sikeréért tett erőfeszítéseire, elismeri a Hungarofest felett tulajdonosi jogokat gyakorló MFB" – a jövőben más területen számítanak - tájékoztatott az államtitkárság.

A közlemény szerint a vezetőcserét a jövő év első felében esedékes magyar uniós elnökséggel összefüggő, illetve az új háttérintézmény-struktúra kialakításával létrejött speciális feladatokkal indokolták.

(forrás: MTI, Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

hirdetés

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés