hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik Zalai Ágnes a Central Médiacsoporttól

Két év után távozik a Central Médiacsoporttól Zalai Ágnes digitális stratégiáért felelős vezető – értesült a Media1.

hirdetés

Zalai 2017 szeptemberében csatlakozott a Centralhoz, mint digitális stratégiai tanácsadó, majd 2018 januárjától digitálisüzletág-igazgató lett Dunai András újmédiadivízió-igazgató távozását követően. Azonban még ugyanazon év májusában, amikor Bognár Bálintot nevezték ki Dunai pozíciójára, Zalait megtették a cégcsoport digitális stratégiájának fejlesztéséért felelős vezetőnek.

Zalai Ágnes a Media1-nek megerősítette a távozását, ai elmondta: saját döntése alapján hagyja ott a Centralt október 1-jei hatállyal. Hozzátette, Varga Zoltán vezérigazgató tanácsadójaként „iparági érdekegyeztető és szakmai fórumokon továbbra is ellátja majd a Central Médiacsoport képviseletét" – írja a Media1.

A cég fejlesztésekkel kapcsolatos feladatait a jövőben Zulik Ákos üzletfejlesztési munkatárs és Müller Attila innovációs projektmenedzser viszik tovább együttműködve az érintett szervezeti egységekkel – írja a portál.

A Central Médiacsoport technológiai vezetője, Fenyő Balázs is távozott augusztus végén a cégtől, amit szintén a Media1 írt meg először. A szakiember a 444 és a Qubit kiadójától érkezett a Centralhoz márciusban, majd júliusban mondott fel. A Media1-nek névtelenül nyilatkozó források szerint Fenyő maga mondott fel, miután megtudta, hogy Mészáros Kinga, a cég vezérigazgatója is távozik a cégcsoporttól.

(forrás: Kreatív Online, Media1)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés