hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik posztjáról Szilágyi Károly

Tavaly ősszel nevezték ki a Budapest Airport kommunikációs vezetőjének Szilágyi Károlyt. A szakember már nem dolgozik a vállalatnak, de szerződése az év végéig él. 

hirdetés

Távozik a Budapest Airport kommunikációs vezetői posztjáról Szilágyi Károly, aki tavaly ősz óta látta el a feladatokat. A szakember közös megegyezéssel december 31-vel hagyja ott a vállalatot, új munkahelyéről pedig egyelőre nincs információ.

Szilágyi Károly a Budapest Airport előtt a BKV szóvivője volt, azt megelőzően pedig újságíróként dolgozott a Magyar Hírlapnál, a Figyelőnetnél és újságírók továbbképzésével foglalkozott a Független Médiaközpontban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés