hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik Christopher Mattheisen a Telekom éléről

Mattheisen kezdeményezte a munkaszerződés július elsejei megszüntetését. Megvan az új vezérigazgató. És az új vezérigazgató előző pozícióját betöltő új ember is.

hirdetés

Chris Mattheisen

Christopher Mattheisen 2006 óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, most felmondott. A vállalat közleménye szerint maga kezdeményezte a szerződésének felbontását az április 23-i ülésen, a munkaviszonya a vállalattal júliusban szűnik meg.

Utódja Rékasi Tibor, ő tavaly január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, illetve 2013 óta a T-Systems vezérigazgatója, emellett a társaság leányvállalatának, az IQSYS Zrt-nek az ügyvezető igazgatója.

Rékasi Tibor

Mattheisen vezérigazgatói kinevezése előtt négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt, magyarországi karrierjét 1993-ban a Westel 900 marketing és értékesítési igazgatójaként kezdte. Mostani felmondása után saját vállalkozásaival tervez foglalkozni.

Rékasi korábbi pozícióját (lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes) júliustól Szabó Melinda veszi át. Ő a közelmúltig a Vodafone kis- és középvállalatokért felelős értékesítési és marketing vezetője volt, előtte a Telekomnál dolgozott.   

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés