hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik az Origo tévé- és termékigazgatója

Nyolc év után szakmai nézeteltérések miatt távozik Koltai Péter az Origo tévé- és termékmenedzsment-igazgatói posztjáról. Munkakörét Vaszily Miklós és Novák Péter veszik át.

hirdetés

Augusztus 31-ével közös megegyezéssel távozik Koltai Péter tévé- és termékmenedzsment-igazgató az Origótól. Távozásának oka a tévék és az Origo jövőbeli működésével kapcsolatos, a vállalat menedzsmentjétől eltérő üzletpolitikai, stratégiai és szervezeti álláspont volt.

Feladatait a továbbiakban az Origo vezetősége látja el. A tévécsatornák irányítása Vaszily Miklós vezérigazgató, míg az üzletfejlesztés és termékmenedzsment Novák Péter vezérigazgató-helyettes felelősségi körébe került.

Koltai Péter 2001-ben csatlakozott a Magyar Telekom internetszolgáltató leányvállalatához (Axelero, majd T-Online) mint portfoliómenedzser, majd 2002-től az Origo portálhoz, mint tartalom-marketingvezető, és különböző projektmenedzseri, illetve vezetői pozíciókat töltött be az online tartalomszolgáltatás területén.

Koltai Péter
Koltai Péter

Az elmúlt években üzletágvezetőként felelt az online videómegosztó Videa.hu, a Freemail.hu levelezőrendszer és az Iwiw fejlesztéséért és menedzsmentjéért, illetve nevéhez fűződnek olyan szolgáltatások bevezetései, mint a weben és tévén elérhető Video on demand téka, és az interaktív tévés alkalmazásfejlesztések.

A fenti feladatok mellett feladata a tévés üzletág kialakítása volt, 2009-ben a Life Network és Ozone Network csatornákat indította el, megalapozta a kapcsolódó weboldalakat és mobilszolgáltatásokat, kialakítva az Origo több képernyős stratégiai irányának alapjait.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés