hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Vodafone vezérigazgatója

Alex Froment-Curtil Egyiptomba megy.

hirdetés

A egyiptomi Vodafone vezére lesz 2018 januárjától Alex Froment-Curtil, aki öt éve jött a telekommunikációs cég magyarországi ágához. A Vodafone Magyarország új vezérigazgatójának kiválasztása folyamatban van.

Alex Froment-Curtil 2012-ben lett a Vodafone magyarország lakossági üzletágának vezérhelyettese, 2016-ban lett vezérigazgatója a Vodafone Magyarországnak. Vezetése alatti legfontosabb eredmények a cég közleménye szerint a Red csomagok folyamatos fejlesztése és a korlátlan adatot kínáló Infinity, 19 forintos perc- és SMS díjat kínáló Vodafone Tuti, a 25 év alatti ügyfeleknek +2 GB adatkeretet biztosító Vodafone You, továbbá azt, hogy az országos 4G lefedettség elérése mellett elindult a 4G+ szolgáltatás kiépítése is, ami Budapest mellett ma már Tatabányán és a Balaton keleti medencéjében is elérhető. 

A Vodafone Egyiptom 41 millió előfizetővel rendelkezik és piacvezető az országban.

Alex Froment-Curtil (fotó: Pődör Mátyás)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hajós Balázs 30 országért és 15 csatornamárkáért felel Budapestről.

Ellátogattunk a mozis kereskedőház hagyományos ügyfélmozizására.

Ötmilliót gyűjtöttek. Október 23-ról már tudósít a merce.hu.

Október 20. az új határidő.

Bővül a rádiós közönségmérés 2017 őszétől.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Díjátadó: október 17.

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap.

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés