hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Vodafone vezérigazgatója

Alex Froment-Curtil Egyiptomba megy.

hirdetés

A egyiptomi Vodafone vezére lesz 2018 januárjától Alex Froment-Curtil, aki öt éve jött a telekommunikációs cég magyarországi ágához. A Vodafone Magyarország új vezérigazgatójának kiválasztása folyamatban van.

Alex Froment-Curtil 2012-ben lett a Vodafone magyarország lakossági üzletágának vezérhelyettese, 2016-ban lett vezérigazgatója a Vodafone Magyarországnak. Vezetése alatti legfontosabb eredmények a cég közleménye szerint a Red csomagok folyamatos fejlesztése és a korlátlan adatot kínáló Infinity, 19 forintos perc- és SMS díjat kínáló Vodafone Tuti, a 25 év alatti ügyfeleknek +2 GB adatkeretet biztosító Vodafone You, továbbá azt, hogy az országos 4G lefedettség elérése mellett elindult a 4G+ szolgáltatás kiépítése is, ami Budapest mellett ma már Tatabányán és a Balaton keleti medencéjében is elérhető. 

A Vodafone Egyiptom 41 millió előfizetővel rendelkezik és piacvezető az országban.

Alex Froment-Curtil (fotó: Pődör Mátyás)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Oroszországban posztolták ki: aki teherbe esik egy vb-sztártól, pénzt és élete végéig ingyen Whoppert kap.

Nincs magyar munka az utolsó shortlisteken. Még két Young Lions csapatot lehet figyelni.

A Big Bang Media lett a közösségimédia-ügynökség új partnere.

Film, PR, Craft, Media és Social kategóriákban sincs shortlistesünk. Még a Young Lions magyar versenyzőinek és egy TCR-nek lehet szorítani.

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés