hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Viasat pr-vezetője

Közel hat év után távozik a Viasat Hungáriától Varró Balázs, aki pr-vezetőként a Viasat3 és a Tv6 csatornákat képviselte. Új munkahelyén régiós feladatokat lát el.

hirdetés

Öt és fél év után távozik a Viasat Hungáriától Varró Balázs pr-vezető. A szakember novembertől a Wizz Air pr-vezetőjeként a légitársaság vállalati kommunikációjáért felel a közép-kelet európai térségben, a cég pr-stratégiájának fejlesztése mellett a szóvivői feladatokat is ellátja.

Varró Balázs

Varró Balázs pályája elején szerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Rádió Egernél, majd a Philip Morris Magyarország munkatársa volt, ahol sajtókapcsolatokkal, társadalmi célú kampányokkal, szponzorációval és brand management-tel foglalkozott, ezután pedig a McCann Erickson/Momentum pr-tanácsadója lett. A Viasat Hungáriánál a Viasat3 és a Tv6 csatornák pr-feladataiért felelt, utódját napokon belül megnevezi a vállalat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

A lap szerzője prostituáltakhoz hasonlítja a drageket.

hirdetés

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.

hirdetés