hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik az All You Can Move PR igazgatója

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

Dobrosi Eszter júniustól szabadúszoként folytatja és távozik az All You Can Move (AYCM) PR igazgatói pozíciójából. Helyét Kramerovics Barbara,a  cég termékfejlesztési vezetője veszi át.

Dobrosi 2015-ben csatlakozott az AYCM csapatához. Az első két évben a vállalati kapcsolatokért felelt, valamint az AYCM üzletfejlesztési és stratégiai projektjeit támogatta. 2017-től pedig a vállalat PR osztályának megalapításával és vezetésével bízták meg, ahol gyakorlatilag egy mini ügynökséget működtetett házon belül.
Dobrosi tavaly májustól egy éven át már külső szakértőként működött együtt a céggel. Idén júniustól pedig szabadúszóként folytatja sokszínű pályafutását.

Dobrosi Eszter
Dobrosi Eszter

Az eredetileg ipari termék- és formatervező mérnökként végzett szakember az ingatlan.com-mal való együttműködése mellett service design támogatást nyújt vállalatok számára, ezen belül is a munkavállalók öltöztetésére koncentrál.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

A város értékteremtő pontjait vadásszák a Budapest Spots kezdeményezéssel és kiterjesztett valósággal.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés