hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Lapcom digitális vezetője

Átszervezik a céget, a digitális igazgatóságot integrálják az üzletfejlesztéssel.

hirdetés

Távozik a Lapcom digitális igazgatója, Kovács Illés Bence, akit 2018 elején neveztek ki a digitális stratégia kialakítására. Előtte a Kiosk reklámügynökség digitális vezetője volt. A Lapcom akkor még Andy Vajna tulajdonában volt, aki halála előtt odaajándékozta a kiadót a Fidesz médiholdingjának (KESMA), amit Liszkay Gábor alapított és vezet.

A vezetőváltása a Lapcom szervezeti átalakításának része: a digitális igazgatóság feladatait integrálják az üzletfejlesztési területekkel, "az elmúlt évben elindított digitális kompetenciák a jövőben a Piackutatási és Üzletfejlesztési osztályhoz kerülnek, így egy kézbe kerül minden Lapcom-os termék piac-analitikai tevékenysége, és üzleti fejlesztési feladatai" - áll a közleményben.

A Lapcom programozói és fejlesztői kapacitása a jövőben szerepet kap a vállalatcsoport, azaz a KESMA termékfejlesztéseiben.

A Lapcom adja ki a Borsot, a Délmagyarországot és a Kisalföldet, illetve az ezekhez a napilapokhoz tartozó online oldalakat, továbbá két nyomdája van. A Media1 megjegyzi, hogy amióta a Lapcom a KESMA részévé vált, szinte minden vezetőt leváltottak, legutóbb idén márciusban volt a cégnél nagyszabású vezetőváltás.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Transzneműek és férfiak is megmutatják, hogyan kell elvégezni otthon a mellek vizsgálatát.

A lovasi Resident Art Gartenben kiállítások, koncertek és filmvetítések várják a művészetek rajongóit.

A sörmárka ezzel az 51-es körzetet megrohamozó tömegre reagált.

Egy mesékkel tarkított útikalauz érdemelte ki a New Talent kategória díját.

A Trafó vagy a Müpa kommunikációs szakemberei ítélik majd meg a pályázatokat.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés