hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Flair és a HOME magazinok főszerkesztője

Közös megegyezéssel távozik a Flair és a HOME magazinok főszerkesztőke az Aheadmediától. Osvárt Judit saját cégével akar foglalkozni, utódja a szerkesztőségből került ki.

hirdetés

Osvárt Judit
Közös megegyezéssel január 17-től távozik az Aheadmediától Osvárt Judit, a Flair és a HOME magazinok eddigi főszerkesztője.

A szakember levelében indokként azt jelöli meg, hogy az utóbbi időben a kibővült feladatkörében egyre kevésbé volt szabad mozgástere, saját kommunikációs ügynökségével és könyvkiadójával viszont egyre több olyan projekten dolgoznak, melyek biztosítják számára a szakmai fejlődés és kreatív önkifejezés lehetőségét.

A szakember utódja a lapoknál az eddigi vezető szerkesztő, Haraszti Edina lesz.

Osvárt Judit 2008 márciusa óta volt a HOME magazin főszerkesztője.

(forrás: Kreatív)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Az Ad World Masters 200 ügynökégi vezetőt interjúvolt meg 55 országból, amely alapján a reklámpiac várakozásait vázolták fel. 

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés