hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távolba révedés, hegymászás, tartás

Algériából, Horvátországból, Törökországból és Amerikából is küldtek be nyári vagy nyaralós képet felhívásunkra kommunikációs szakemberek. Az első összeállításunk után itt a második. Szavazás indul!

hirdetés

Chadi Lilia, a Hongrie Voyage Utazási Iroda Kft. tulajdonos-ügyvezetõje Algériát népszerűsíti.

Algéria/Algir oly veszélyesnek van megitélve, hogy senki nem tudja milyen kincseket rejt, és hogy ott nem sivatag van, csak délebbre :)

A szavazás lezárult!

 

Szervatiusz Lilla, az Ogilvy & Mather adminisztrációs asszisztense az idén júniusban Korculán készült képet küldte el. A fotós Rejtő Bence.

A szavazás lezárult!

 

Tóth Nagy Péter, az Anderson Communications vezető tanácsadója ilyen kilátással tölti a balatoni hétvégéket.

A szavazás lezárult!

 

Kovács Renáta, a Somfy Magyarország marketing és kommunikációs munkatársa ezt a képet csatolta.

Szeretem a kihívást a munkámban és a magnéletemben is!

A szavazás lezárult!

 

Mihálka Judit Réka, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. marketingasszisztense egy friss nyaralós képet küldött: "mostani, amerikai, iphonos meg instagramos és nagyon kedvenc".
 
A pillanat, amikor rájössz, hogy az életben a lehetőségek határtalanok
 
A szavazás lezárult!
 
 
Füleki Bettina, a Hammer Advertising kreatívigazgatója a Mátrából küldte el bájos kislánya fényképét.
 
Kispatak, kiscsalád, kis csoda a Mátrában
 
A szavazás lezárult!
 
 
"A fotó Törökországban készült, szívmelengető példa az emberi tartásra és találékonyságra a mozgó trafik. A kerekesszékben ülő árus aprócska »boltjában« az öngyújtótól kezdve a rúzsokon át széles termékpaletta várta a vásárlókat. A fiatalember egyébként rendkívül barátságos volt, megtudtuk, hogy a kerekesszékre épített pultot személyesen ő készítette, és ez a kis bolt biztosítja családja számára az egész évi megélhetést" - írta Rácz Brigitta, a Femina Media lapigazgatója
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Pesthy Krisztián, az MTVA Sales House-ának stratégiai vezetője a horvátországi Rovijn piacáról összeválogatott uzsonnáját küldte be. 
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Sztankovits Krisztináról, a Zenith Optimedia médiatervezőjéről "Görögországban, Lefkada szigetén, a végtelenkék színben pompázó Egremni strandon" készült a kép. 
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Foltin István, az Artificial Group creative copywritere még cannes-i kinttartózkodása alatt készítette a képet.
 
 
A szavazás lezárult!
 

"A 2010-es balatoni nyaralásunkról van, érdekessége, hogy egy olyan gyerekkori baráti társaságunk van, mely kb. tíz éve minden évben egy hetet eltölt együtt a Balatonon" - írja a Mindshare-től Molnár Ádám.

 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Nagy Réka, a Primőr Kozmetikai Kft. business unit managere az alábbi fotót küldte montenegrói nyaralásáról.
 
 
A szavazás lezárult!
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A flamand szélsőjobboldali párt plakátjait használta fel projektjéhez a menekültekkel foglalkozó belga szervezet.

Steve Wozniak a CIB Bank által szervezett Novathon konferencián tart előadást.

A Winestone Étterem Instagram-kommunikációját nyerte el az online marketinggel foglalkozó ügynökség.

Bo – Live Branding Agency néven folytatják, és egy 27 Names nevű nemzetközi hálózathoz is csatlakoztak.

Nem igazán sajnálják azt, aki emiatt távozott. „A követők fontosak, de a szeretet fontosabb" – állítják. 

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés