hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távolba révedés, hegymászás, tartás

Algériából, Horvátországból, Törökországból és Amerikából is küldtek be nyári vagy nyaralós képet felhívásunkra kommunikációs szakemberek. Az első összeállításunk után itt a második. Szavazás indul!

hirdetés

Chadi Lilia, a Hongrie Voyage Utazási Iroda Kft. tulajdonos-ügyvezetõje Algériát népszerűsíti.

Algéria/Algir oly veszélyesnek van megitélve, hogy senki nem tudja milyen kincseket rejt, és hogy ott nem sivatag van, csak délebbre :)

A szavazás lezárult!

 

Szervatiusz Lilla, az Ogilvy & Mather adminisztrációs asszisztense az idén júniusban Korculán készült képet küldte el. A fotós Rejtő Bence.

A szavazás lezárult!

 

Tóth Nagy Péter, az Anderson Communications vezető tanácsadója ilyen kilátással tölti a balatoni hétvégéket.

A szavazás lezárult!

 

Kovács Renáta, a Somfy Magyarország marketing és kommunikációs munkatársa ezt a képet csatolta.

Szeretem a kihívást a munkámban és a magnéletemben is!

A szavazás lezárult!

 

Mihálka Judit Réka, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. marketingasszisztense egy friss nyaralós képet küldött: "mostani, amerikai, iphonos meg instagramos és nagyon kedvenc".
 
A pillanat, amikor rájössz, hogy az életben a lehetőségek határtalanok
 
A szavazás lezárult!
 
 
Füleki Bettina, a Hammer Advertising kreatívigazgatója a Mátrából küldte el bájos kislánya fényképét.
 
Kispatak, kiscsalád, kis csoda a Mátrában
 
A szavazás lezárult!
 
 
"A fotó Törökországban készült, szívmelengető példa az emberi tartásra és találékonyságra a mozgó trafik. A kerekesszékben ülő árus aprócska »boltjában« az öngyújtótól kezdve a rúzsokon át széles termékpaletta várta a vásárlókat. A fiatalember egyébként rendkívül barátságos volt, megtudtuk, hogy a kerekesszékre épített pultot személyesen ő készítette, és ez a kis bolt biztosítja családja számára az egész évi megélhetést" - írta Rácz Brigitta, a Femina Media lapigazgatója
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Pesthy Krisztián, az MTVA Sales House-ának stratégiai vezetője a horvátországi Rovijn piacáról összeválogatott uzsonnáját küldte be. 
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Sztankovits Krisztináról, a Zenith Optimedia médiatervezőjéről "Görögországban, Lefkada szigetén, a végtelenkék színben pompázó Egremni strandon" készült a kép. 
 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Foltin István, az Artificial Group creative copywritere még cannes-i kinttartózkodása alatt készítette a képet.
 
 
A szavazás lezárult!
 

"A 2010-es balatoni nyaralásunkról van, érdekessége, hogy egy olyan gyerekkori baráti társaságunk van, mely kb. tíz éve minden évben egy hetet eltölt együtt a Balatonon" - írja a Mindshare-től Molnár Ádám.

 
 
A szavazás lezárult!
 
 
Nagy Réka, a Primőr Kozmetikai Kft. business unit managere az alábbi fotót küldte montenegrói nyaralásáról.
 
 
A szavazás lezárult!
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Több európai országban koordinálják majd a márka influenszer marketingjét.

Szegedi kézilabdásokkal és az ORFK szakmai részvételével készített közlekedésbiztonsági kampányt a Groupama biztosító.

A Telekom Race TV és a Media Markt Akcióhősök című vígjátéksorozata esélyes a győzelemre.

Nem tudták igazolni, hogy 455 ezer ingatlanhirdetés érhető el náluk. A GVH lecsapott.

Az újonnan kialakított stratégiai terjesztési igazgatói pozíciót 2019 májusától Tóbiás Andrea tölti be a kiadóban.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés