hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogatói kampányt indított a Gólya, mert költözik

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

hirdetés

A Gólya a nyolcadik kerületi Bókay János utcában található egy történetileg-épitészetileg is fontos épületben: közösségi tér, amely koncerteken, különféle kulturális rendezvényeken túl társadalmi témájú és célú eseményeket is szervez, illetve szolgáltatásokat nyújt. A szövetkezetként működő Gólya otthonául szolgáló épületet lebontják (illetve maga is kinőtte a helyet), ezért költöznie kell, erre gyűjt most, és ennek indult kampánya.

15 millió forintra van szüksége a helynek ahhoz, hogy önerőhöz jusson, és a következő helyét ne bérelnie kelljen - közel egymillió amúgy már összegyűlt. A gyűjtés az Adjukössze oldalán folyik, és még egész májusban lehet támogatni a szövetkezetet, amíg a kampány tart. Mindennek részleteiről az előző linken, a Gólya honlapján, illetve a lenti videóban hallható, olvasható még több.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés