hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogatói kampányt indított a Gólya, mert költözik

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

hirdetés

A Gólya a nyolcadik kerületi Bókay János utcában található egy történetileg-épitészetileg is fontos épületben: közösségi tér, amely koncerteken, különféle kulturális rendezvényeken túl társadalmi témájú és célú eseményeket is szervez, illetve szolgáltatásokat nyújt. A szövetkezetként működő Gólya otthonául szolgáló épületet lebontják (illetve maga is kinőtte a helyet), ezért költöznie kell, erre gyűjt most, és ennek indult kampánya.

15 millió forintra van szüksége a helynek ahhoz, hogy önerőhöz jusson, és a következő helyét ne bérelnie kelljen - közel egymillió amúgy már összegyűlt. A gyűjtés az Adjukössze oldalán folyik, és még egész májusban lehet támogatni a szövetkezetet, amíg a kampány tart. Mindennek részleteiről az előző linken, a Gólya honlapján, illetve a lenti videóban hallható, olvasható még több.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

27 év után decemberben jön az utolsó szám a magazinból.

A brit áruházlánc a karácsony és fennállása 100. évének alkalmából játszott el a Vissza a jövőbe ötletével.

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Milyen forradalmi lehetőségeket jelentenek az új technológiák? Milyen lesz az életünk 10 vagy 50 év múlva? Ezekre a kérdésekre keressük a választ szeptember 27-én, a MOST Fórumon.(x)

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés