hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogassuk együtt a Kedvesházat!

Karácsonyi adománygyűjtő akciót szervezt a Kreatív. Cégek és magánszemélyek csatlakozását várjuk.

hirdetés

Ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezdtünk. Idén a Nyírteleki Kedvesházat üzemeltető alapítványnak szeretnénk minél több hasznos és örömet okozó ajándékot vinni. A gyűjtést a Kreatív szerkesztőség és kiadója, a Professional Publishing Hungary szervezi, és várja cégek és magánszemélyek ajándékait is.

Kinek gyűjtünk?

A Kedvesház egy Nyírteleken működő speciális oktatási programmal működő kollégium. Céljuk, hogy a környék tanyavilágában lakó gyerekek könnyebben elérjék az iskolát, és a tanulást támogató módszerek segítségével jobb eredményt érjenek el az oktatásban. Összesen 25 gyerek lakik jelenleg a Kedvesházban, 6-16 év közöttiek.

A Kedvesházról korábban az Index is csinált egy riportot. 

A Kedvesház életét a Facebookon is követheti, itt >>> 

Mit gyűjtünk?

Kifogástalan minőségű, új vagy alig használt gyerekjátékot, társasjátékot, gyerek- vagy ifjúsági könyvet, sportszereket, édességet.

Hogyan csatlakozhat?

Az adományokat a Kreatív szerkesztősége gyűjti és juttatja el Nyírtelekre. Tehát, aki csatlakozna, semmi mást nem kell tennie, mint írni a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , egyeztetni, hogy mit adna, majd személyesen elhozni az adományt a Kreatív szerkesztőségébe (1037 Budapest, Montevideo utca 3/b).

A gyűjtés állásáról folyamatosan beszámolunk a Kreatívon!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pap Szilárd István áprilisban fog távozni a laptól.

Ali G, hardcore táncolás és Baby Shark.

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!