hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogassuk együtt a Kedvesházat!

Karácsonyi adománygyűjtő akciót szervezt a Kreatív. Cégek és magánszemélyek csatlakozását várjuk.

hirdetés

Ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezdtünk. Idén a Nyírteleki Kedvesházat üzemeltető alapítványnak szeretnénk minél több hasznos és örömet okozó ajándékot vinni. A gyűjtést a Kreatív szerkesztőség és kiadója, a Professional Publishing Hungary szervezi, és várja cégek és magánszemélyek ajándékait is.

Kinek gyűjtünk?

A Kedvesház egy Nyírteleken működő speciális oktatási programmal működő kollégium. Céljuk, hogy a környék tanyavilágában lakó gyerekek könnyebben elérjék az iskolát, és a tanulást támogató módszerek segítségével jobb eredményt érjenek el az oktatásban. Összesen 25 gyerek lakik jelenleg a Kedvesházban, 6-16 év közöttiek.

A Kedvesházról korábban az Index is csinált egy riportot. 

A Kedvesház életét a Facebookon is követheti, itt >>> 

Mit gyűjtünk?

Kifogástalan minőségű, új vagy alig használt gyerekjátékot, társasjátékot, gyerek- vagy ifjúsági könyvet, sportszereket, édességet.

Hogyan csatlakozhat?

Az adományokat a Kreatív szerkesztősége gyűjti és juttatja el Nyírtelekre. Tehát, aki csatlakozna, semmi mást nem kell tennie, mint írni a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , egyeztetni, hogy mit adna, majd személyesen elhozni az adományt a Kreatív szerkesztőségébe (1037 Budapest, Montevideo utca 3/b).

A gyűjtés állásáról folyamatosan beszámolunk a Kreatívon!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Meghívásos tenderen választották ki az ügynökséget.

36 millió forint lesz a tét a tizedik évadban.

A híres olasz Képtár Black Presence projektje online túrát és más kapcsolódó eseményeket is tervez.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.