hirdetés
hirdetés
hirdetés

Támogassuk együtt a Kedvesházat!

Karácsonyi adománygyűjtő akciót szervezt a Kreatív. Cégek és magánszemélyek csatlakozását várjuk.

hirdetés

Ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezdtünk. Idén a Nyírteleki Kedvesházat üzemeltető alapítványnak szeretnénk minél több hasznos és örömet okozó ajándékot vinni. A gyűjtést a Kreatív szerkesztőség és kiadója, a Professional Publishing Hungary szervezi, és várja cégek és magánszemélyek ajándékait is.

Kinek gyűjtünk?

A Kedvesház egy Nyírteleken működő speciális oktatási programmal működő kollégium. Céljuk, hogy a környék tanyavilágában lakó gyerekek könnyebben elérjék az iskolát, és a tanulást támogató módszerek segítségével jobb eredményt érjenek el az oktatásban. Összesen 25 gyerek lakik jelenleg a Kedvesházban, 6-16 év közöttiek.

A Kedvesházról korábban az Index is csinált egy riportot. 

A Kedvesház életét a Facebookon is követheti, itt >>> 

Mit gyűjtünk?

Kifogástalan minőségű, új vagy alig használt gyerekjátékot, társasjátékot, gyerek- vagy ifjúsági könyvet, sportszereket, édességet.

Hogyan csatlakozhat?

Az adományokat a Kreatív szerkesztősége gyűjti és juttatja el Nyírtelekre. Tehát, aki csatlakozna, semmi mást nem kell tennie, mint írni a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , egyeztetni, hogy mit adna, majd személyesen elhozni az adományt a Kreatív szerkesztőségébe (1037 Budapest, Montevideo utca 3/b).

A gyűjtés állásáról folyamatosan beszámolunk a Kreatívon!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.