hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tagokat zárt ki a MATESZ

Közgyűlést tartott a MATESZ, melyen a szövetség több tagját is kizárták, új elnökségi tagot választottak, valamint döntöttek a digitális példányok auditálásáról.
hirdetés

Június 3-án tartotta rendes éves közgyűlését a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (MATESZ), amelyen az auditálási kötelezettségek megszegése miatt kizárta több tagját, valamint új elnökségi tagot választott.

Elvesztette tagságát a Campus Média, a DVD Center, a Fashion Magazin, a G-Publishing, a Home Promotion Ingatlanmarketing, a K-Capital, a Lóerő Médiacsoport, a Medition Kiadó és a Patika Tükör Lapkiadó is az auditálási kötelezettségekkel kapcsolatos mulasztások miatt.

A közgyűlés egy új elnökségi tagot is választott. Az új tag az on-line tagozat képviseletében Farmosi Gábor, a Testman ügyvezetője lett.

Ugyancsak a közgyűlésen döntöttek a digitális példányok auditálásáról, erről a Kreatív Online-on már korábban beszámoltunk. A tervek szerint az első digitális auditálás adatközlése ez év őszére várható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Lassan, de biztosan csökken a különbség a férfi és női sportokból származó bevételek között.

Egy virális videó elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjon a márkaismertség.  

A Variety mutatta be a Berlinben bemutatkozó film trailerét és plakátját.

A megbízás egy évre szól, az ügynökség új termékek bevezetésén is dolgozik a jövőben a céggel.

A Facebook továbbra is fenntartja a jogot, hogy lelője a híroldalakat, ha úgy alakul a helyzet.

hirdetés
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.