hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tagokat zárt ki a MATESZ

Közgyűlést tartott a MATESZ, melyen a szövetség több tagját is kizárták, új elnökségi tagot választottak, valamint döntöttek a digitális példányok auditálásáról.
hirdetés

Június 3-án tartotta rendes éves közgyűlését a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (MATESZ), amelyen az auditálási kötelezettségek megszegése miatt kizárta több tagját, valamint új elnökségi tagot választott.

Elvesztette tagságát a Campus Média, a DVD Center, a Fashion Magazin, a G-Publishing, a Home Promotion Ingatlanmarketing, a K-Capital, a Lóerő Médiacsoport, a Medition Kiadó és a Patika Tükör Lapkiadó is az auditálási kötelezettségekkel kapcsolatos mulasztások miatt.

A közgyűlés egy új elnökségi tagot is választott. Az új tag az on-line tagozat képviseletében Farmosi Gábor, a Testman ügyvezetője lett.

Ugyancsak a közgyűlésen döntöttek a digitális példányok auditálásáról, erről a Kreatív Online-on már korábban beszámoltunk. A tervek szerint az első digitális auditálás adatközlése ez év őszére várható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

A Peugeot új, elektromos e-208 modelljéhez ötletes kültéri reklámot készített a francia BETC és a Clear Channel közterületi reklámcég.

A Café PR két elismerést húzott be, az LA Communications egyet.

A Republic Group feladata a márkapozicionálás és az online kommunikációs stratégia kialakítása lesz.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!