hirdetés
hirdetés
hirdetés

T-Mobile - magyar szpotok Angliában

Magyar reklámügynökség mobilinternetet népszerűsítő szpotjait használja idei kampányához az angol T-Mobile. A cég azokat a reklámfilmeket adaptálja, amiket az Akció-Nxs készített a magyarországi mobilcégnek.
hirdetés
A magyarországi T-Mobile tavaly több kampány során népszerűsítette a mobil szélessáv-szolgáltatását. A Daniel Börjesson rendezte tavaszi „Nyiss” című kampány például elnyerte az Art Directors Club Hungary (ADCH) negyedkilós díját is, később, tavaly ősszel pedig újabb résszel folytatódott a mobilinternet népszerűsítése.


A szpotok elnyerték az angol T-Mobile tetszését is, ezért a vállalat úgy döntött, hogy az idén induló mobil szélessáv kampányaihoz nem forgat új reklámfilmet, hanem a magyar cég két szpotját veszi át és adaptálja angol nyelvre.

A Kreatív Online úgy tudja, hogy a magyarországi T-Mobile életében ez az első alkalom, hogy szpotját külföldre adaptálják.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés