hirdetés
hirdetés
hirdetés

T-Mobile - magyar szpotok Angliában

Magyar reklámügynökség mobilinternetet népszerűsítő szpotjait használja idei kampányához az angol T-Mobile. A cég azokat a reklámfilmeket adaptálja, amiket az Akció-Nxs készített a magyarországi mobilcégnek.
hirdetés
A magyarországi T-Mobile tavaly több kampány során népszerűsítette a mobil szélessáv-szolgáltatását. A Daniel Börjesson rendezte tavaszi „Nyiss” című kampány például elnyerte az Art Directors Club Hungary (ADCH) negyedkilós díját is, később, tavaly ősszel pedig újabb résszel folytatódott a mobilinternet népszerűsítése.


A szpotok elnyerték az angol T-Mobile tetszését is, ezért a vállalat úgy döntött, hogy az idén induló mobil szélessáv kampányaihoz nem forgat új reklámfilmet, hanem a magyar cég két szpotját veszi át és adaptálja angol nyelvre.

A Kreatív Online úgy tudja, hogy a magyarországi T-Mobile életében ez az első alkalom, hogy szpotját külföldre adaptálják.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés