hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sztárrobot és a Westworld látványtervezője a Brain Baron

Jövőre a Corvinusra költözik a Brain Bar. Ma bejelentették az első 20 előadót, uniós biztos és hollywoodi szakember is van köztük.

hirdetés

A Corvinus Egyetem campusára költözik a jövő évi Brain Bar, amelyet június 1-2-én rendeznek majd. Hétfőn bejelentették az előadók (majdnem fellépőket írtam, a jövőfesztivál munkatársai alighanem örültek volna) első hullámát: van köztük sztárrobot, hollywoodi látványtervező és versenyért felelős uniós biztos is.

Sophia, a humanoid robot októberben szaúdi állampolgárságot kapott, amivel több jogot szerzett, mint az ott élő nők. Játszott már kő-papír-ollót Jimmy Fallonnal, és szerepelt az Elle magazin címlapján. A Hanson Robotics teremtménye képes az érzelmek kifejezésére, felismeri az arcokat, így szemkontaktust is tud tartani, érti a beszédet, és néha még egy-egy viccet is elsüt.

Nathan Crowley a Westworld, a Dunkirk, az Interstellar és a Sötét lovag trilógia látványtervezője. Margrethe Vestager az EU versenypolitikáért felelős biztosa, aki több milliárdos büntetést szabott ki a tiszta verseny megsértésért a gazdasági szuperligájába tartozó cégekre. Kino MacGregor jógamester, 29 évesen ő volt a legfiatalabb nő, akit az Ashtanga jóga alapítója felkért tanítani.

A 2018-as fesztiválra érkezik még többek között az irodalom és demokrácia kapcsolatát vizsgáló Azar Nafisi író, az anarchokapitalizmus és a Bitcoin hívő Jeffrey Tucker, a startup kultúra ellen kifakadó Shem Magnezi, az olcsó nukleáris energia mítoszával leszámoló Varró László, és Andrew Taggart filozófus, aki a Skype-on keresztül osztja meg a Szilícium-völgy kreatívjaival, mit gondoltak évezredek gondolkodói a jó életről.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés