hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sztárrobot és a Westworld látványtervezője a Brain Baron

Jövőre a Corvinusra költözik a Brain Bar. Ma bejelentették az első 20 előadót, uniós biztos és hollywoodi szakember is van köztük.

hirdetés

A Corvinus Egyetem campusára költözik a jövő évi Brain Bar, amelyet június 1-2-én rendeznek majd. Hétfőn bejelentették az előadók (majdnem fellépőket írtam, a jövőfesztivál munkatársai alighanem örültek volna) első hullámát: van köztük sztárrobot, hollywoodi látványtervező és versenyért felelős uniós biztos is.

Sophia, a humanoid robot októberben szaúdi állampolgárságot kapott, amivel több jogot szerzett, mint az ott élő nők. Játszott már kő-papír-ollót Jimmy Fallonnal, és szerepelt az Elle magazin címlapján. A Hanson Robotics teremtménye képes az érzelmek kifejezésére, felismeri az arcokat, így szemkontaktust is tud tartani, érti a beszédet, és néha még egy-egy viccet is elsüt.

Nathan Crowley a Westworld, a Dunkirk, az Interstellar és a Sötét lovag trilógia látványtervezője. Margrethe Vestager az EU versenypolitikáért felelős biztosa, aki több milliárdos büntetést szabott ki a tiszta verseny megsértésért a gazdasági szuperligájába tartozó cégekre. Kino MacGregor jógamester, 29 évesen ő volt a legfiatalabb nő, akit az Ashtanga jóga alapítója felkért tanítani.

A 2018-as fesztiválra érkezik még többek között az irodalom és demokrácia kapcsolatát vizsgáló Azar Nafisi író, az anarchokapitalizmus és a Bitcoin hívő Jeffrey Tucker, a startup kultúra ellen kifakadó Shem Magnezi, az olcsó nukleáris energia mítoszával leszámoló Varró László, és Andrew Taggart filozófus, aki a Skype-on keresztül osztja meg a Szilícium-völgy kreatívjaival, mit gondoltak évezredek gondolkodói a jó életről.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés