hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sztármarketingest igazolt a Borsodi

Juhász Péter Tibort nevezte ki marketingigazgatónak a Borsodi Sörgyár. Juhász Péter Tibor több mint 15 éves marketinges szakmai tapasztalattal rendelkezik, legutoljára a Magyar Telekomnál dolgozott hasonló pozícióban. Határozott időre kötöttek szerződést vele, hogy miért, alább kiderül.

hirdetés

Juhász Péter Tibor korábban tíz évet töltött el a Procter & Gamble-nél, ahol többek között márkaépítéssel, stratégiai és marketingkommunikációs tervezéssel foglalkozott. A Borsodihoz a telekommunikáció világából érkezik; öt évig tevékenykedett a Magyar Telekom lakossági kommunikációs vezetőjeként, innen tavaly ősszel távozott.

A Borsodi kérdésünkre azt válaszolta, hogy Juhász határozott időre csatlakozott a céghez, Peresztegi Ágnes távolléte idejére, aki februártól szülési szabadságát tölti. Peresztegi Ágnes 2016 októbere óta irányította a vállalat marketingtevékenységét.

Juhász Péter Tibor elsősorban a Telekomnál töltött időszak alatt számos hazai, valamint nemzetközi díjat nyert a márkával illetve ügynökségeikkel, több alkalommal volt a hazai M+ Listán az Év Hirdetője.

„Azonnal éreztem, hogy a Borsodi Sörgyár, mint a MolsonCoors csoport tagja, az a multinacionális vállalat, ahol egyszerre van jelen a globális és lokális szemlélet, a szakmai profizmus és az emberközpontú kultúra. Külön öröm és kihívás, hogy olyan márkákon dolgozhatok, mint például a Borsodi, Staropramen vagy Miller ebben az izgalmas, megújuló sörpiaci időszakban” – nyilatkozta Juhász Péter Tibor.

Juhász Péter Tibor február 21-től tölti be a Borsodi marketingigazgatói tisztségét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés