hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szőnyi Szilárdék visszaszóltak a melegnevelő-balhéba beszálló kiadónak

Kaptak ajándékba egy könyvet, de szerintük a szerző sem tudja, miről is írt, úgyhogy ők is küldtek egyet.

hirdetés

Van ez a néhány hete hömpölygő „arról beszélgettek az állami médiában, hogy kinevelhető-e a melegség” téma a saját bevallása szerint is felkészületlen, de sértődött műsorvezetővel, ami két napja azzal folytatódott, hogy az Athaneaum Kiadó az átnevelő táborok valóságáról szóló könyvet küldött a műsort vezető Trombitás Kristófnak és Szőnyi Szilárd újságírónak. Itt írtunk erről.

Szőnyi Szilárd most nyilvános Facebook-posztban köszönte meg a könyvet, amiben finoman azt is jelzi, hogy a könyv saját szerzője szerint is jobbára fikció, és a reintegratív terápia, amiről ők beszéltek Hodász András plébánossal, kedélyes foglalkozás olyanoknak, akik nem tudnak megbékélni a szexuális irányultságukkal, szóval a kiadónál biztos nem látták a tévéműsort sem.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A MetaBro-t átfogó gamer márkának szánják.

Tehetségkutató műsorként tér vissza a Sztárban sztár a TV2-re – értesült a SorozatWiki.

A 2016-os, paksi atomerőművet reklámozó villámhirdetések után ezúttal az Origo villantott fel reklámot a TV2 csoport csatornáin.

A WWF és a White Rabbit Living Coralja, a Spice és a Cofidis kirgiz űrhajósa, valamint az ACG Jenga-tornyai a döntőben. A White Rabbit megoldása ráadásul három kategóriában esélyes.

hirdetés

Tarts velünk a következő MOST Fórumon és tudd meg, hogyan lesz a kultúrából #kult! (x)

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Díjátadó: május 16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés
hirdetés