hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szombaton champagne-nap van

A Moët & Chandon szervezi, idén először Magyarországon is egy csomó helyen lehet pohárral kérni a pezsgőt.

hirdetés

Másodszor szervezi meg a Moët & Chandon a Moët Party Day-t, Magyarország idén csatlakozott a rendezvényhez budapesti és balatonfüredi helyszínekkel.

A 270 éves champagne ház találta fel a pezsgős bajnokavatást, a pezsgőpiramis-építést és a hajók pezsgővel való keresztelését, a másfél éve indult The Now kampánnyal pedig a 25-35 éves, a külsőségek helyett a spontán pillanatokra adó célcsoportot is megcélozták, a mostani világnap is ebbe a sorba illik.

Itthon egyelőre ritka, hogy az éttermek pohárral is kínálják a pezsgőt (mivel még csak épül a dolog kultúrája, általában félnek, hogy ha kinyitnak egy palackot, nem megy el a maradék), de június 17-én, szombaton sok helyen így tesznek: a Babkában, a Bálna Teraszon, a Bestiában, a GMK-ban, a Hello Baby-ben, a Raqparton, a Rio Sky-ban, a Romkertben és a 360 Barban.

A Kraftban és az Ötkertben dedikált parti is lesz, az Arany Kaviárban, a Café Vianban, a Deliziában, a Kollázsban, a Prime-ban és a Tokióban pedig ételekkel párosítják a champagne-okat. Balatonfüreden a BelD’or, a BRKLYN Balatonfüred, a Cocomo, a Larus, a Nem Kacsa és az Oscar a szombati poharozós helyszínek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés